Voordeuren, binnendeuren en buitendeuren in vele uitvoeringen op maat gemaakt.

Home Binnendeuren Living Doors collectie

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/deurenpal/domains/deurenpaleis.nl/public_html/site/plugins/content/plg_iframe.php on line 45
Living Doors collectie PDF Print E-mail


Binnendeuren zijn daarbij gezichtsbepalend. De Living Doors® collectie bestaat uit paneelbinnendeuren met zeer veel mogelijkheden. Dicht of met glas, klassiek of modern, blank glas of bijzonder glas-in-lood: het kan allemaal.Living Doors® zijn er in dertien modellen. Door hun strakke en eigentijdse vormgeving zijn ze toepasbaar in iedere woonstijl. Ieder model is er in een uitvoering met of zonder glas. Bovendien kunnen ze geleverd worden in uiteenlopende maten waardoor de deuren precies aan uw woonwensen voldoen.  Alle deuren uit de Living Doors® collectie zijn nu ook verkrijgbaar in de hoogtemaat 231.5 cm.

Kenmerken van deze serie

  • De deuren zijn werkingsvrij en licht van gewicht door gelamineerde stijlen en dropels met een gladde mdf toplaag.
  • Ze worden standaard geleverd met een witte grondverflaag en een slotgatboring waardoor de deuren heel gemakkelijk afgewerkt kunnen worden.
Voor alle modellen met glasopeningen zijn er op maat gesneden glassets leverbaar. De ruitjes zijn aan een zijde rondom van een geslepen facet voorzien. Om lichamelijk letsel bij onverhoopte breuk te voorkomen, is het facetglas gemaakt van gehard veiligheidsglas.

Voor de deurmodellen LD6542 en LD6552 zijn vijf glas-in-lood modellen leverbaar, verpakt per set van twee ruiten.
De ruiten zijn ambachtelijk gemaakt van traditionele glassoorten.

Met deurmodel 6513 kun je veel combinaties maken door middel van paneeltjes, kleuren en glassoorten: helemaal dicht, een combinatie van glas met paneeltjes of helemaal glas. De paneeltjes en het glas worden standaard geleverd in sets van 4 stuks.